שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/07/2011 | 17:28 | מאת: אביב

שאלה נוספת חוות הדעת הרפואיות עולים אלפי שקלים ולא לכולם יש מה עושים במיקרה כזה והאם עדיף לוותר על תביעה?

18/07/2011 | 19:22 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום לך, אכן, דרך המלך בתביעות רשלנות רפואית הינה לצרף חוות דעת של מומחה רפואי. לכלל זה ישנם אומנם חריגים אולם עפ"י רוב חריגים אלו צריכים להיבחן בעיני בית המשפט לכן , מומלץ ביותר לצרף חוות דעת של מומחה רפואי. גם אם יש בעיית מימון, אין לוותר על הגשת תובענה במידה והמומחה הרפואי סבור שישנה התנהלות רשלנית. יש מקרים שבעיית המימון יכולה להיפתר וניתן יהיה להגיע להסכמות ישירות עם המומחה לגבי שכר טרחתו ואופן התשלום בגין כתיבת חוות הדעת. בברכה עו"ד בועז סילס בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית