ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/07/2011 | 10:00 | מאת: שמואל

שלום לכם,אני בן 31 כאשר הייתי בגיל 6 חודשים בבית החולים בדקו אותי עם מחט לא נקייה וכתוצאה מכך נגרם לי זיהום שהתפתח לנמק אשר הוביל לקטיעה של יד ימין עד למרפק. בשעתו ההורים שלי תבעו את בית החולים וקבלו סכום, ביטוח לאומי אינו מכיר בי כנכה, בשנת 2002 לאחר הצבא נגשתי לביטוח לאומי לועדה רפואית ושם נקבעו לי 55% אחוזי נכות רפואית שאינם מקנים דבר. זהו אבסורד שמצד אחד אני קטוע יד ומצד שני ביטוח לאומי אינו מכיר במגבלה שלי ומתייחס אלי כאל רגיל, רציתי לשאול מהו ההליך המקובל לתקוף את הנושא. על איזה עורך דין בירושלים אתם ממליצים אשר מתמחה בסוגיות של רשלנות רפואית. תודה רבה שמואל

18/07/2011 | 10:58 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, לעניין החלטת המוסד לביטוח לאומי הנך יכול לפעול בשני מישורים: האחד להגיש ערר על שיעור הנכות הרפואית, לוועדה רפואית לעררים תוך 60 ימים מקבלת החלטת המוסד .כמו כן, יש באפשרותך להגיש בקשה מחודשת לנכות כעבור 6 חודשים ממועד קביעת החלטת המוסד לביטוח לאומי.יחד עם זאת, במיוחד נוכח דחיית בקשתך, יש מקום לשקול להיעזר בעו"ד בכל הנוגע להליכים מול ביטוח לאומי.ישנם עורכי דין רבים וטובים העוסקים בתחום של ייצוג מול הביטוח לאומי - תחום בו הנך נדרש לסיוע . פרטים אודות עורכי דין אלה במקום מגוריך, אתה יכול למצוא בחפוש פשוט במדיה על מגוון סוגיה תחת הקטגוריה של עורכי דין המתמחים בייצוג מול ביטוח לאומי,ונזקי גוף. בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית