ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/07/2011 | 17:47 | מאת: רומן

שלום לך עורך דין סילס, בעבר הוכרתי ע"י ביטוח לאומי באסטמה ויש לי 20% נכות. הוכרתי בגלל חשיפתי לדלקים,שמנים,גזים,צבעים ועוד.. השאלה:האם אני יכול גם לתבוע את הרופאים שכשלו ,כי בבדיקה שעשיתי אצל מומחה גילו שהרופאים שטיפלו בי לא גילו שיש לי דלקת ראות בגופי כשנה וחצי.וכתוצאה מכך חטפתי אסטמה. האם אני רשאי לתבוע את הרופאים,בלי להיפגע מביטוח לאומי.

12/07/2011 | 18:11 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, באופן עקרוני הנך יכול וזכאי לפעול במקביל גם כנגד המוסד הרפואי שטיפל בך, במידה ויש חשש להתרשלות, וזאת מבלי שיפגעו זכויותך בביטוח הלאומי.במסכת העובדתית אותה פרטת העובדה כי אתה מקבל קצבה מהביטוח לאומי תשליך לעניין גובה הפיצוי לו תהיה זכאי בסופו של תהליך, לאחר הגשת תובענה. אולם בטרם פנייתך לנתיב הכולל הגשת תובענה, ישנם פרטים חשובים החסרים בשאלתך לפיכך, הנך מוזמן לפנות למשרדנו בטל: 03-5751986. בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית