כוויות חמורות לאחר הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

05/07/2011 | 15:14 | מאת: שולמית

שלום וברכה, אני מטופלת באחד המכונים הגדולים בארץ להסרת שיער, באחד מהטיפולים לצערי , קיבלתי כוויות קשות מאד באזור הבולט לעין..... מה שגרם לי לא ללכת לעבודה וולימודים במשך שבועיים, מיותר לציין את הסבל וההרגשה הלא נעימה שנגרמה לי כתוצאה מכך, לאא מקלחות וכו, בביקור אצל הרופא- הוא הסביר לי שזה כוויות מדרגה ראשונה , החלטתי לתבוע את המכון, ובסוופו של דבר המנהלת התקשרה אלי וסיכמה איתי שאחתום לה על מסמך שניקרא "מכתב סילוק " או "ויתור".... משהו כזה והיא בתמורנה תביא לי לעשות את שאר הגוף בחינם ( שללא ההטבה זה עולה משהו כמו - 4000 ש"ח, אני בטיפשוטי הסכמתי להצעה ...והם הבטיחו להיות הרבה יותר זהירים וכמובן שזה לא יחזור על עצמו בחודש האחרון היה לי שוב טיפול, לצערי הרופאה עשתה לי עוצמות מאד מאד חזקות ושוב קיבלתי כוויות הרבה הרבה יותר חמורות מהפעם הקודמת, יש לי צלקות מאד בולטות , וגדולות , וכל האזור ניראה מזעזע בנוסף יש לי כאבים חזקים - וכל האזור שורף לי, אני לא יכולה להיחשף לשמש. אבקש את עזרתכם מה לעשות ? אני ממש בדיכאון תודה רבה מראש שולמית

05/07/2011 | 15:53 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, במקרה שלך ניתן לפעול במספר דרכים. ניתן לנקוט בהליכים כנגד המכון ללא מעורבות בימ"ש, ובמקרה הצורך, תוך מוערבות בימ"ש ע"י הגשת תובענה. זאת, במטרה לקבל את הסעדים המשפטיים להם את זכאית. לכל הליך יש את היתרונות והחסרונות שלו. במקרה שלך חשוב לבדוק ולהעריך מהם הנזקים שנגרמו לך כתוצאה מהטיפולים הקוסמטיים ומה היקף הנזק שיישאר לך לצמיתות. הנך מזומנת ליצור קשר עם משרדנו לקבלת הסברים נוספים. בברכה, עו"ד בועז סילס

11/09/2011 | 20:37 | מאת: נועה

אפשר לדעת באיזו חברה עשית את הסרת השיער?

מנהל פורום רשלנות רפואית