שלום

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

30/05/2011 | 09:53 | מאת: יעל

רציתי את עצתך, אני בעלת תואר שני במדעי הרפואה ( מכשיר לעבודת מחקר) ואני מעוניינת מאוד ללמוד משפטים ולהתמחות ברשלנות רפואית. ברור לי שיש עו"ד שלא מתחום הרפואה ברשלנות רפואית. אך האם לרופא יש יתרון בגלל ידע קליני? שוב, אני למדתי תאוריה ואין לי ידע קליני, אך האם זה יתרום לי במשהו? למשל במציאת התמחות?- שמעתי שצפוף במשפטים.בהבנה של מונחים וכו'...?

30/05/2011 | 10:39 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, כפי שהנך בעצמך כותבת את מאוד מעוניינית ללמוד זאת, אז פשוט עשי זאת! אין לי ספק שנסיונך האקדמי יכול רק להוסיף ובפרט בתחום בו את רוצה להתמחות. בהצלחה ! עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית