אונס

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/05/2011 | 12:36 | מאת: ריקי

ביליתי אצל גבר ערב אחד. הוא אנס אותי, אך אחרי כן לא הגבתי בחריפות. אפילו אמרתי שהיה כייף, למרות שהתנגדתי פיזית לסקס, וניסיתי למנוע על ידי הפעלת כח, כמוכן, הייתי שתויה, אחרי כן ,הקאתי,סבלתי מרעידות, אך למחרת דיברתי אתו כאילו כלום לא קרה. הוא בפירוש הפעיל כח במהלך האקט,למרות שהתחננתי שיעזוב אותי. כעת הוא טוען שזה שאמרתי לו אחרי כן שהיה כייף, אומר שבעצם רציתי בזה. האם יש לי עילה להתלונן??? לא יודעת למה הגבתי בצורה מכחישנית כזו, כעת אני ממש מתחרטת על כך. לא רציתי בזה ואני הולכת מאז עם תחושת חרטה עמוקה.

24/05/2011 | 15:20 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, פורום זה העוסק ברשלנות רפואית, אינו מקור הולם למענה למצוקתך. להלן רשימת טלפונים של ארגונים אשר יוכלו לסייע לך באופן ובדרך הדרושים כמו במקרה שלך. שדולת הנשים בישראל: 6120000 סיוע בזכויות נשים נעמ"ת- 6921990 סיוע בזכויות נשים ויצו- 6923979 בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית