רשלנות?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/05/2011 | 22:47 | מאת: שמחה

לאחר ניתוח שהסתבך קשות, נכתב במכתב השחרור "מהלך ניתוח תקין". האם אין חובת דיווח אמין בזמן אמת? האם יש כאן רשלנות?

15/05/2011 | 11:12 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, בהחלט צריכה להיות הלימה בין מהלך האירועים כפי שארעו, לבין הרשום בתיעוד הרפואי ע"י הצוות הרפואי.לעובדה שבתיעוד הרפואי אין ביטוי למהלך האמיתי של האירועים הנוגעים לטיפולך, יש נפקות משפטית ברורה. לעניין הניתוח, לא מסרת פרטים ונתונים נוספים, לכן אציין באופן כללי כי לא בכל ניתוח שהסתבך המדובר ברשלנות. יחד עם זאת, במקרה שלך יש צורך לבדוק לעומק באיזה ניתוח מדובר ומה היה הסיבוך בניתוח על מנת לגבש מסקנה בדבר עילת תביעה. יש מקום שתתייעצי עם עו"ד המתמחה בתחום של רשלנות רפואית לצורך בירור שכזה. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית