תאריך פגיעה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

09/05/2011 | 17:40 | מאת: יגאל

שלום רב! משנת 1998 בצילומי רנטגן ישנם גידולים בריאות - מחלת מקצוע. אך עקב רשלנות רפואית בדיקת ביופסיה עברתי רק בשנת 2010. בביופסיה בדקו מה הטיבם של גידולים וסיכמו שמדובר על מחלת מקצוע. ביטוח לאומי הכיר את מחלת מקצוע, אך מתאריך של ביופסיה - משנת 2010. לדעתי, בביופסיה התברר מה הטיבם של גידולים, וגידולים אצמם מופיעים בצילומים משנת 1998. איזה סיכוים יש לי להוכיח שתאריך הפגיעה הוא שנת 1998 ולא 2010? תודה

09/05/2011 | 20:07 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, כפי שעולה מדבריך, רק בשנת 2010 בעקבות הביופסיה אשר בוצעה לך אובחנה מחלתך (סוג גידולים וכו'). לכן הביטוח הלאומי הכיר בך כנפגע עבודה (מחלת מקצוע) משנת 2010.לפני כן מחלתך לא אובחנה ולא הוגדרה. יחד עם זאת, לצורך הסקת מסקנות על עו"ד המתמחה בתחום לעיין במסמכים הרפואיים הרלוונטיים, ואף להפנות תשומת לב לכל הנושא של הרשלנות הרפואית כפי שמתואר על ידך, בדבר השיהוי בטיפול הרפואי שניתן לך וההשלכותיו של שיהוי זה. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית