עברתי לפני כשלוש שנים ניתוח לתיקון כאב באצבע

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/05/2011 | 01:03 | מאת: אנונימוס

1)אחרי שלוש שנים אני סובל ויותר מאותה תופעה של כאב,כשהגעתי לד"ר לאחר הניתוח כשהתפרים נמסו הודה הרופא כי הניתוח לא הצליח לו 2)נותחתי בתוספתן לפני כ7+ שנים ולאחר מכן נוצר אצלי הרניה בצלקת הניתוחית גם שם נותחתי ואף הושם לי רשת התעוררתי באמצע הניתוח ואני ראיתי שם את הרופא המטפל ובחורה נוספת שמעולם לא ראיתי אני יודע על מה הד"ר דיבר איתה ואני אף השתתפתי בשיחה עד שהמרדים הבין שצריך לתת לי עוד הרדמה וכך נירדמתי לי עד לאחר הניתוח האים יש כאן עילה לתביעה?

07/05/2011 | 01:07 | מאת: אנונימוס

בצלקת הניתוחית

07/05/2011 | 10:21 | מאת: עו"ד בועז סילס

לא רשמת פרטים החשובים והרלוונטיים למקרה שלך. אתה מציין שהאירוע ארע לפני 7 + שנים. השאלה היא מה היה גילך בעת האירועים שכן יש לכך משמעות לעניין ההתיישנות על המקרה שלך אם לאוו. יחד עם זאת, מהעובדות אותן פרטת עולה כי יש מקום לבדוק לעומק את שאלת הרשלנות. כדאי לפנות לעו"ד המתמחה בתחום אשר יבדוק לעומק את סיפור המקרה שלך, יאסוף את התיעוד הרפואי במקרה הצורך ויקבל החלטה בעניינך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית