טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

05/05/2011 | 07:55 | מאת: נחום

עשו לי טיפול שורש לקוי שעלה 2300 (עשו 2 תעלות במקום 3 או 4, אחת התעלות לא סגורה כפי שצריך). מסכימים להחזיר 600 בלבד (יותר נכון הסכימו). השגתי חוות דעת, צילום תיקים רפואיים, הצעות מחיר ועוד שמצביעות על הצורך בחידוש טיפול שורש עד כדי כך שאפילו יש דלקת באחד השורשים. בינתיים התברר כי הכאבים שהתחילו חצי שנה אחרי טיפול השורש המקורי נגרמים לא כתוצאה מבעית שורש אלא מסדק בשן. התוצאה היא צורך בעקירת השן ולא בטיפול שורש חוזר. האם עדיין יש לי קייס משפטי לקבלת כל ההחזר של הטיפול המקורי (או יותר בתביעה קטנה גם להוצאות מסביב, הוצאות משפטיות ועוגמת נפש) או שאין כל קייס ?

05/05/2011 | 09:39 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, מתיאור המקרה שלך עולה כי נגרמו לך נזקים שונים. כפי שהנך כותב בחוות הדעת אשר השגת, ישנה עדות לנזק שנגרם לך.אכן, נזק שנגרם מטיפול רשלני הינו בר פיצוי. יחד עם זאת, לצורך לימוד היקף הנזק והפיצוי המגיע לך כדאי שעורך דין המתמחה בתחום יעבור על כל המסמכים והתיעוד הרפואי. בברכה עו"ד בועז סילס

05/05/2011 | 09:39 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, מתיאור המקרה שלך עולה כי נגרמו לך נזקים שונים. כפי שהנך כותב בחוות הדעת אשר השגת, ישנה עדות לנזק שנגרם לך.אכן, נזק שנגרם מטיפול רשלני הינו בר פיצוי. יחד עם זאת, לצורך לימוד היקף הנזק והפיצוי המגיע לך כדאי שעורך דין המתמחה בתחום יעבור על כל המסמכים והתיעוד הרפואי. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית