סיבוך

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/05/2011 | 16:56 | מאת: שלי

ראשית.אני.כותבת.עם.נקודות.בגלל.בעייה.במדפסת השאלה:אחי.עבר.תאונה.קשה.לפני.3.שנים.נשארו.נזקים.עדיין.צפוי.לניתוח.מאוד.מורכב. אחי.בגיל.59.עם.בעייה.קוגנטיבית.ונפשית.שהחמירה.עם.התאונה. בגלל.הסבל.שעובר.החליט.לפנות.למשרד.הבריאות.לתלונות.הציבור והתלונן.על.כך.שלא.טיפלו.בו.כפי.הראוי.בבית.החולים.אחי.לא. צירף.מסמכים.רלוונטים.שאכן.הטיפול.היה.לקוי(גם.אני.חושבת.כך) המכתב.טופל.עי.פרופ'.כלשהו.במשרד.הבריאות.שטרח.לתת.תשובה.בכתב.שלא.היה.שום.פגם.בטיפול. הכל.נעשה.ללא.ידיעתנו.וכניראה.ניצלו.את.העובדה.שלא.צורפו. מסמכים.רלוונטים א.האם.לא.תהיה.לנו.אפשרות.להתלונן.יותר.בעתיד? ב.האם.בגלל.התלונה.הרופאים.יכולים.להגיד.שהם.לא.מעוניינים. לנתח.אותו?או.שיכולים.לנקוט.בהליך.כלשהו.כלפיו? אחי.בעל.נכות.נפשית.ללא.אפוט'האם.עליי.לנקוט.פעולה.כלשהי?

04/05/2011 | 11:20 | מאת: עו"ד סולר

שלום רב, העובדה שמשרד הבריאות לא קבע ממצאים בשל כך שלא צורפו מסמכים רלבנטים אינה מונעת המשך בירור בעתיד לאחר שיהיו בידכם המסמכים ובוודאי שאינה מונעת הגשת תביעה אזרחית לפיצוים אם תבחרו לעשות כן. איני סבור כי יש לרופאים במערכת בריאות ציבורית הזכות למנוע מאחיך טיפול בשל תלונה שהגיש. באר למינוי אפוטרופוס הרי שכאן יש צורך בפניה לבית משפט עם תיעוד מתאים אשר יאשר את הטענה כי מצבו הרפואי של אחיך מביא אותו למצב של פסול דין הזקוק לאפוטרופוס. כדאי להסתייע בעורך דין לענין הליך זה. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית