קרעים בשתלים לאחר ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/04/2011 | 17:27 | מאת: גל

כשלוש חודשים לאחר ביצוע ממוגרפיה שפוענחה כתקינה התגלו בלוטות לימפה מוגדלות ולאחר ביופסיה התברר שזה תגובה לסיליקון חופשי כתוצאה מקרעים בשתלים האם יתכן שהקרעים נוצרו מהלחץ בממוגרפיה וכיצד ניתן להוכיח את הדבר והאם זאת רשלנות?

04/05/2011 | 11:13 | מאת: עו"ד סולר

שלום רב, כדי לבחון אם ניתן לקשור בין הדיקה לקרע בשתל יהיה צורך להתייעץ עם מומחה רפואי לאחר בחינת מלוא התיעוד הרפואי. למיטב ידיעתי השתלים אמורים לעמוד בלחץ של בדיקת ממוגרפיה. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית