שבר לא תקין בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/04/2011 | 23:09 | מאת: תמיר

שלום לבני נשבר עצם בשורש כף היד שבר פשוט ליכאורה לפני כחודש לאחר כחודש הורידו לו את הגבס השבר התאחה בצורה מעובתת ולא תקינה והיד היתה נפוחה ולדברי הרופא המגבס זה שהיד זזה במהלך החודש ורק ניתוח פולשני עם הכנסת מתכת ולאחר מכן שוב ניתוח להוצאתה יתקן את המצב השאלה שלי מדוע הרופא לא עשה לבני ביקורת ביד במשך החודש עד להורדת הגבס והאם הגיבוס היה כל כך גרוע שגרם לנזק

28/04/2011 | 10:49 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, על פניו נראה כי במקרה אכן מצדיק בירור אולם לא ניתן על סמך הנתונים שמסרת בלבד וללא עיון בתיעוד הרפואי והתייעצות עם מומחה רפואי לקבוע אם אכן הייתה התרשלות בטיפול. כדי לבחון את המקרה יהיה צורך לקבל את כל התיעוד הרפואי כולל צילומי הרנטגן ולפנות ליעוץ עם אורטופד מומחב בתחום כירורגית כף יד. כדאי קודם כל לפנות אל עורך דין מנוסה בתחום הרשלנות הרפואית שיוכל לסייע לך בבירור המקרה. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית