פצע לחץ שנוצר בבית אבות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/04/2011 | 22:53 | מאת: אריאלה

בעלי חולה אלצהיימר הוא נמצא בבית אבות ,שם תוך שבועיים נוצר לו פצע לחץ, ובגין זה הוא הועבר מסעוד לסעודי מורכב ולכן אני צריכה לשלם השתתפות עצמית 900 ש"ח לקופ"ח האם ניתן לתבוע את הבית אבות על רשלנות רפואית? אודה על תגובתך המהירה

13/04/2011 | 12:13 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, פצעי לחץ ניתנים בדרך כלל למניעה על ידי טיפול סיעודי נכון ומסור אולם עצם הופעת פצע לחץ אינה מלמדת אוטומטית על רשלנות בטיפול. כדי לבחון את המקרה יהיה צורך לאסוף את התיעוד הרפואי ולבדוק. יש לקחת בחשבון כי הגשת תביעה כרוכה בעלויות לא זולות של חוות דעת ולשקול זאת אל מול הפיצוי הצפוי. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית