גזזת

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

05/04/2011 | 17:03 | מאת: הדר לוס

שלום שמי הדר לוס סטודנט לתקשורת שנה ג במכללת ספיר בשדרות. במהלך לימודי אני מתמחה מחלקות הרדיו של בית הספר לתקשורת. פרוייקט הגמר שלי עוסק בנושא הגזזת על כל פניו, אני מחפש רופא או אחות שביצעו את טיפולי ההקרנה בחולי גזזת. בנוסף אשמח להפניה למומחה עור שמטפל במחלת הגזזת לצורך ראיון ותחקיר. תודה רבה על שיתוף הפעולה, ניתן ליצור איתי קשר דרך האיימל [email protected] המשך שבוע נעים

13/04/2011 | 12:05 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, שיהיה בהצלחה. נושא הגזזת הינו מעניין וטעון רגשית נוכח הטענות על אפליה עדתית שנשזרו בו בצדק או שלא בצדק. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית