שלום,

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/02/2011 | 22:18 | מאת: שרי

אשמח נורא אם תיתן לי את דעתך בנושא, עברתי לפני כשנתיים ניתוח הצמדת אוזניים וכתוצאה מכך רק לאחר כמה חודשים, התחיל לצמוח לי קילואידים מאחורי האוזניים. מאז שבתי כל פעם למנתח ועשו לי הזרקות סטירואידים שהורידו את הקילואידים ושוב זה חזר. אין לי מושג איך להיפטר מיזה, זה מכוער.עברתי כבר עשרה טיפולי הזרקות כאלו, זה כבר לא בריא ולא ייתכן כל החיים לעשות הזרקות אני בסך הכל בת 20. המנתח מצידו אמר שכבר אין מה לעשות - מצידו שאני אשאר במצב הנתון, הסיר כל אחריות. בהסכם עם המנתח הזהירו אותי שיכול להיות שתיווצר לי צלקת אך לא אמרו לי דבר על הקילואידים. מה אני עושה? האם זה נקרא רשלנות רפואית? תודה

23/02/2011 | 10:58 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, במידה ולא קיבלת הסבר מלא ומפורט על הסיבוכים האפשריים בעקבות הניתוח ובכלל זה צלקות קלואידיות הרי שיתכן ויש עילת תביעה לפיצויים בגין העדר הסכמה מדעת. כדי לבחון את המקרה בצורה מסודרת אני ממליץ שתפני אל עורך דין מנוסה בתחום הרשלנות הרפואית. עורך הדין יאסוף עבורך את כל התיק הרפואי ויבחן ביחד עם מומחה רפואיאת סיכויי התביעה. את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני לשם מתן הסברים ומידע נוסף. בברכה, עו"ד עופר סולר 03-7369253

מנהל פורום רשלנות רפואית