ריקבון של השיניים מיתחת לכתר

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

20/01/2011 | 09:34 | מאת: ענת

ליפני 6 או 7 שנים בערך עשיתי כתרים בשיניים הקידמיות בכללית סמייל חזרתי שנה לאחר הטיפול וטענתי שהכתר לא ניראה לי יושב טוב ושיש ריח רע מהכתר הרופא אמר שצריך לנקות את הכתר יותר טוב וזהו כעבור6או 7 לא ממש זוכרת נפל הכתר ולחרדתי גיליתי שהכתר שישב על 3 שיניים עומד על תילו בקושי שן אחת שעומדת ליפול גם אין לכתר במה לאחז חזרתי אליהם והם תענהו שבעצם זו השמתי שלא באתי למעקב כל שנה (ממש תמואה) כיום אין לי כסף לטפל מחדש מדובר בעשרות אלפי שקלים ואני מדביקה כל חודש מחדש את הכתר כי או נופל ואני פוחדת שאני לא אשאר בלי 4 שיניים קידמיות פשוט אין לי כסף לטפל האם לתבוע בתביעות קטנות.?

25/01/2011 | 11:04 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, לצערי סיכוייך לקבל פיצוי בתביעות קטנות אינו גדול שכן בתי משפט לתביעות קטנות אינם ששים לטפל בתביעות רשלנות רפואית ומפנים את רובן להליך בבית משפט שלום. כדי לתבוע בבית משפט שלום עלייך לצרף חוות דעת ערוכה כדין של מומחה בתחום רפואת השיניים שיעריך את איכות הטיפול. יהי עליך גם להתגבר על סוגיית ההתיישנות במקרה זה. אני ממליץ כי תפני בהקדם אל עורך דין מנוסה בתחום הרשלנות הרפואית שיוכל לתת לך יעוץ מסודר בהתאם לנסיבות המקרה. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית