אורטופד

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/01/2011 | 18:50 | מאת: שולי

שלום אני רוצה לתבוע רופא אוטופד בגלל ניתוח בעמ"ש. האם יש לך עו"ד סולר רופא אורטופד שמוכן לתת חוות דעת ? תודה

18/01/2011 | 15:23 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, אינני נוהג להמליץ או להפנות בפורום זה לאנשי מקצוע. לגופו של עניין מאד לא מומלץ לפנות עצמאית למומחה רפואי כדי לקבל חוות דעת בנושאי רשלנות רפואית. סדר הפעולה הנכון והמומלץ הוא לפנות תחילה אל עו"ד מנוסה בתחום הרשלנות הרפואית שיוכל להפנות אתכם לאחר בירור המקרה למומחה המתאים ביותר. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית