רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/02/2009 | 11:08 | מאת: גדעון

הגשתי תביעה על רשלנות רפואית עו"ד מקבל אחוזים מהסכום שיקבע. עו,ד מעוניין להגיע לפשרה על סכום נמוך ממה שדרשתי בתביעה. האם אני יכול לסרב לפשרה?

17/02/2009 | 12:32 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

גדעון שלום, כל פשרה צריכה לקבל את אישורך, וזכותך לסרב לה. יחד עם זאת, הייתי מציע לך לשוחח עם עורך הדין, ולשמוע את הסבריו - יתכן שלא ניתן להגיע לפשרה טובה יותר, וגם הסיכויים לקבל סכום גבוה בפסק דין לא מצדיקים לקחת את הסיכון. עליך לזכור, כי הסכום שדרשת בתביעה אינו רלוונטי, שכן, מטבע הדברים, הסכום הזה בדרך כלל מוגזם, ונדיר שזוכים בכל סכום התביעה. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית