פציאליס

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

17/02/2009 | 11:00 | מאת: לאה

לפני 4 שנים חליתי בפציאליס. אני מאד סובלת ממוגבלות בחשיפה לאור ומכאבים. אינני יכולה לעבוד במיוחד במקומות מוארים מדי בגלל חוסר היכולת למצמץ בעין אחת. האם ביטוח לאומי יכיר בזה כנכות? תודה לאה

17/02/2009 | 12:25 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

לאה שלום, אם הפציאליס אינו קשור לתאונת עבודה, תוכלי להגיש תביעה לנכות כללית. בגין פציאליס בדרגה קלה ניתנים 0% נכות, דרגה בינונית - 10%, דרגה קשה - 30%. אחוזי נכות כאלו לא יזכו אותך בגימלה כלשהי. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית