אקסטרופיה של שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/10/2010 | 13:25 | מאת: קובי

בני בן 4 נולד עם מום ..אקסטרופיה לפני הלידה אישתי עברה את כל הבדיקות ..מי שפיר אולטרה סאונד שיקוף עורפי...הכל. ולא ראו ולא ציינו שיש או חשד למום...הילד הוא נכה 100 אחוז רפואי....האם יש אפשרות עילה..לתביעה ?? אשמח לדעת בעניין..אגב...הילד מטופל מיום לידתו באיכילוב..דנה אצל דוקטור יעקב בן חיים..אשר אמר וכתב בעניין מום זה שכן הוא נראה בבדיקצ האולטרה סאונד...

21/10/2010 | 12:50 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, על פניו נראה כי אכן המקרה מצריך בירור רציני ויצכן כי קיימת עילה לתביעת נזיקין. בבדיקת סקירת מערכות נבדקת בין היתר שלפוחית השתן ואם המום לא התגלה הדבר מעורר סימני שאלה. כדי לברר את המקרה יש צורך לאסוף את מלוא התיעוד הרפואי ולהתייעץ עם מומחה רפואי מתאים. אני ממליץ לפנות תחילה אל עורך דין מנוסה בתחום הרשלנות הרפואית שיוכל לסייע לכם לברר את נסיבות המקרה והפנות למומחה המתאים. אתם מוזמנים ליצור עימי קשר טלפוני לייעוץ נוסף 03-7369253 או 052-3596150. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית