רשלנות רפואית-בית חולים+קופת חולים +רופא משפחה-

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/02/2009 | 20:10 | מאת: רם

עברתי תאונת דבכים ב2005 תאונה חזיתי ובזמן התאונה איבדתי ראיה בעיניים וכאבים עזים בראש וצוואר הגיעתי במד"א למיון בבית חולים בזמן הנסיעה של מד"א איך שהוא חזרה לי הראיה והיו לפרקי זמן הפרעות ראיה הרופא במיון אחרי שעה של המתנה שמה אמר לי אין לך שום דבר תלך הבית שיחרר אותי מי שמה למחורת היום חזרו לי פהרעות ראיה שוב והגעתי שוב למיון וגם הפעם אמרו לי אותו דבר בלי שום בדיקה מעמיקה הגעתי לרופא משפחה שלך אותי לאורטופד והוא העביר אותי לפיזוטרפיה ואחרי זה חזרתי לרופא משפחה ובכלהזמן הזה אני מתלונן על כאבים עזים בצוואר ובראש והוא הפנה אותי לרפואה משלימה ושמה התחילו לטפל בי כירופרקטים ובאחד הטיפולים פשוט איבדתי את הריאה שוב וחזור לי כאבים חזקים במיוחד הכירופרקט המליץ לC.T והרפא משפחה שלך אותי לC.T ויש ממצאים בC.T שכל הצוואר קיימים פריצות דיסק במקביל אני מתלונןן במרפאה ואצל האורטופד שכואב לי גם הכתף ובכל הזמן קיבלתי אותה תשובה ידועה שאתה סובל מהצוואר וזה מקרין גם לכתף ובלילות פשוט לא יכלתי לישון המשפחה החליטו לקחת אותי לממוחה כתף והוא העביר אותי לכל מיני בדיקות הדמיה ובבדיקות הדמיה גילו שהייתה חבלה גם בכתף 1. איך בית חולים שיחחר אותי בלי שום בדיקה 2. איך רופא משפחה שוב אותי לכירופרקטיקה בלי לראות ממצאי הדמיה 3. אורטופד לא שלך אותי לשום בדיקות הדמיה 4.שילמתי 800-1000 שקל לרופאים ממוחים שהם הפנו אותי לבדיקות הדמיה ובכולם יש ממצאים MRI ראש ,צוואר ,מיפוי מוח ,מיפוי עצמות לכתף 5.הוכנס לי בתיק הרפואי פריצות דיסק משנות 2000 לאחר ויכוחים ומכתבים הם נימחקו עלי ידי גורם לא ידוע ועל ידי זה ביטוח לאומי קבוע באותו תקופה שיש לי נזק ישן ולא קשור לתאונה ולעלולם לא התלוננתי על שום דבר מהבעיות האילו לפני כן 6. עם הייתה רשלנות של בית חולםי ביום הראשון שלא בדקו אותי יותר מידי? היום 4 שנים אחרי אני סובל מכאבים חרונים ויש לי הפרעות ראיה וגם פגיעה בשדות ראיה שכל הדיקות הדמיה מתפרשות באורך של 3-4 שנים עם יש על מה לתובע את בית חולים קופת חולים או רופא משפחה נ.ב. כל הנירו חרוגים שהייתי אצלהם כולם בדעה אחת שאסור היה לי לעשות כירופרקטיקה לגבי ביטוח לאומי הם נתנו 10 אחוז נכות בעור התאונה והשאר זה נזק ישן מי 2006 העניין בעיאור על החלטה של הוועדה רפואית אחר כך היה בית דין לעבודה ועכשיו יש דיון מחודש על הנושא ומהיום שהוגשה תביעה לביטוח לאומי נכון להיום יש טיפול רציף שלהם ועדין לא הגיע החלטה סופית ואין לנו אכול בבית ויש לי 2 חיילים את מי אפשר לתפוס? מה אפשר לעשות ? משרד התחבורה פסלו לי את הרישון נהיגה שהוא היה מקור פרנסתי היחידה בשנה 2006 2007 -וועדה רפואית של משרד העבודה קבעו לי 2 שעות עבודה הם המון מגבלות 2008 -וועדה רפואית של משרד העבודה קבעו לי 1 שעות עבודה הם המון מגבלות מה קורה למדינה הזאת את מי אפשר לתפוס

04/02/2009 | 18:33 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

רם שלום, ראה תשובתו לשאלתך של עמיתי, עו"ד ד"ר שמואל וולפמן, בפורום "סטארמד". בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

22/06/2009 | 01:03 | מאת: מהדי

שלום לך אשמח אם אתה תכוון אותי,ב2007 נפצעתי בכתף שמאל בעבודה והלכתי לרופא משפחה שהפנה אותי לאורטובד האורטבד שלח אותי לעשות רנטגן הרנטגן היה תקין,אז שלח אותי לעשות אולטראסאוונד היה כמות גדולה של נוזלים ביד ואמר לי שיש לי דלקת ונתן לי הפניה לפיזוטרפיה. אחרי שבועיים פיזוטרפיה והקושי בפזוטרפיה שיחררו אותי ואמרו שיש משהו בכתף חזרתי לאורטובד והפנה אותי לבית חולים בילנסון למומחה ,לקחתי את הצילומים של הרנטגן והאלטראסאוונד והלכתי לביקור אצל המומחה באותו יום המומחה אמר לי שאני מלידה היה לי יתר טווחים ואני אשאר כך לכל החיים למרות שהסברתי לו שהיד יוצאת מהמקום לפחות חמשה ימים ביום ,המומחה התחיל לצעוק עלי"מה אתה רוצה ממני שאעשה לך ניתוח ואין לך כלום בכתף". הוא כתב בחוות הדעת שאני סובל מיתר טווחים וממליץ על טיפול פיזטראפי ,אמרתי לו שהייתי בפיזטרופיה והם אמרו שהם לא יכולים להמשיך איתי בטיפול אמר לי בבזיזות "לא משנה תמשיך בפיזטראפיה" חזרתי לאורטובד ונתן לי תרופות נגד כאבים הכדורים לא עזרו לי ,יצאתי מהמרפאה המקצועית (האורטובד) עם תקווה שאני אצא מזהה ואוכל להמשיך את החיים שלי. מכאן התחל הסבל שלי בין הכאב הנועז לבין הסבל הנפשי מהכבאים ולמצב שהגעתי אליו,התקשרתי לבעל הבית שלי כדי לחזור לעבודה אמר לי אין עבודה בוא תקח מכתב פיטורים וכל זה נבע בגלל שראה אותי לקח לי זמן בבדיקות והפחד מהתביעות למרות שהיה מבטח אותי ,למחרת באתי לבעל הבית אני הופתעתי שהבעל הבית זייף לי את הפיטורים שלי זרקתי את זה בפנים שלו והלכתי. עבדתי כל מיני עבודות שלא יוכלתי להחזיק מעמד מהכאבים היה לי מאוד קשה ,אבל עם אבא ואח ואמא נכים בבית אני חייב לעבוד לעזור להם ולפרנס את הלימודים שלי. אחרי שנה ועשרה חודשים המצב שלי התחיל להחמיר כל תנועה שאני עושה אני מרגיש כאבים חזקים והיד יוצאת מהמקום ,הפעם החלטתי שאני הולך לאורטובד שהמליץ עליו אח שלי ופעם הלכתי אליו ונתן לי זריקה נגד כאבים לכתף הוא הפנה אותי לעשות CT עם הזרקת גדליניום ושמה אמרתי לרופא האם יש לי יתר טווחים הרופא אמר לי בכלל אין לך ,ואת התשובה צריכים לשלוח לי השבוע הזה (תוצאות בדיקת רציתי לדעת בבקשה אחרי שנתיים של סבל וכאב על סמך חווד דעת כזו שאין לה בסיס האם יש עילה לתביעת רשלנות ומה הצעדים שאני עושה אותם עם קבלת התשובה? אשמח אם תענה לי תודה מראש.

מנהל פורום רשלנות רפואית