מחיקת רשומה רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/06/2010 | 11:23 | מאת: ורד

שלום, מה החוק מאפשר לחולה שנתרפא ממחלה שהיתה לו וברצונו ל"מחוק" כל איזכור שלה ברשומות הרפואיות הממוחשבות של קו"פח? לדוגמא: 2 מומחים בכירים לאפליפסיה הגיעו למסקנה שהחולה אינו מוגדר כאפילפטיוהוא הבריא לחלוטין (בגלל פרמטרים של גיל, טיפול וכו') . איך משנים ? בברכה

24/06/2010 | 11:57 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, אין אפשרות למטופל או למטפל למחוק רשומות רפואיות קיימות. ניתן לצרף רשומה רפואית חדשה אשר ממנה יעלה כי הבעיה נפתרה לחלוטין ואיינה קיימת עוד. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית