ניתוח חוזר (השתלת אלקטרודות )

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/04/2010 | 09:44 | מאת: יהב גו'

לפני כשנה עברתי השתלה אלקטרודות בעמוד שדרה תחתון הניתוח נכשל בגלל זיהום ומיד הוצאו האל'. מחר אני אמור לעבור השתלה נוספת ,האם יש בזה סיכון ? האם כדאי למרות הכאבים הקשים ? ובנוסף יש לי קיבועים ב-5 חוליות .1-האם אני יכול לתבוע עקב רשלנןת רפואית. 2. המלצתך לגבי ניתוח חוזר

07/04/2010 | 19:26 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, הפורום עוסק בנושאים משפטיים ולא בהמלצות רפואיות. כדאי שבנושא כדאיות הטיפול תפנה אל פורום אשר עוסק ברפואת כאב באתר זה. כדי לבחון את נושא הרשלנות הרפואית יש לקבל את מלוא התיק הרפואי ולבתייעץ עם רופא מומחה האם הייתה אכן רשלנות בטיפול ומה שיעור הנזק. כדאי לפנות לייעוץ אצל עורך דין מנוסה בתחום שיוכל לבצע בירור ראשוני. בברכה, עורך דין עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית