רשלנות רפואית - סכרת

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/03/2010 | 21:03 | מאת: מתן

אני חולה סכרת נתמכת אינסולין מזה כ 18 שנה. הייתי מטופל כ 11 שנה על ידי מנהל מחלקת סכרת שהיה גם רופא המשפחה שלי. לפני 5 שנים, כשהייתי בן 62 עברתי אוטם שריר הלב ובעקבותיו צינתור בבית החולים. מאז המקרה חיי השתנו ללא הכר ומרות שאני עדיין עובד (בלית ברירה) הפכתי לגרוטאה. יש לי טענות קשות כנגד הרופא הנדון כיוון שלא עשה דבר להתריע או לבדוק אפשרות לבעיה לבבית למרות הסכרת הקשה שלי והיותי בגיל מתקדם, דבר שכפי שידוע לי הצריך מעקב וביקורת תקופתיות. אודה לך על חוות דעתך ובמידת הצורך אעביר אינפורמציה נוספת.

11/03/2010 | 18:04 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, מהנתונים שסיפקת לא ניתן להסיק אם הייתה רשלנות בטיפול. חולי סכרת אמנם חשופים יותר לאירועים לבבים אך ללא עיון בתיעוד הרפואי לא ניתן לדעת אילו פעולות מעקב ננקטו על ידי הרופא והאם המעקב היה תקין. אני ממליץ כי תפנה אל עורך דין מנוסה בתחום שיוכל לקבל עבורך את מלוא התיק בקופת חולים ובבית חולים ולערוך ייעוץ עם מומחים בתחום הרפואה הפנימית והקרדיולוגיה להערכת סיכויי תביעה במקרה זה. בברכת בריאות, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית