תפרים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

08/03/2010 | 13:55 | מאת: שלי

שלום אני כבר חודשיים וחצי לאחר לידה ועדיין כואב לי במקום של התפרים, לאחר בדיקה של רופא הנשים שלי התגלה כי לא תפרו אותי בחדר לידה כמו שצריך ונשארה חתיכת עור שגורמת לי לכאב ולדימומים. האם מדובר ברשלנות רפואית? האם עליי לצלם את האזור כהוכחה? ביום ד' אני אמורה לעבור את הניתוח ע"מ להסיר את חתיכת העור העודפת. תודה מראש על התשובה

09/03/2010 | 11:18 | מאת: עו"ד עופר סולר

שלום רב, קשה לקבוע ללא עיון במסמכים הרפואיים והתייעצות עם מומחה רפואי אם מדובר ברשלנות. לאחר שתעברי את הטיפול ותחלימי אני ממליץ כי תפני לייעוץ מסודר אצל עורך דין מנוסה בתחום. אם לא יוותר נזק קבוע בעקבות האירוע יש גם לשקול כדאיות כלכלית של הגשת תביעה נוכח העלויות הכרוכות בתביעה כזו אל מול הפיצוי הצפוי. בברכה, עו"ד עופר סולר

מנהל פורום רשלנות רפואית