האם זאת רשלנות רפואית?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/10/2009 | 21:11 | מאת: ויקי

לפנישלוש שנים עשיתי טיפול שיניים קידמיות,בלסת עיליונה. שש שיניים עם זריקות לתוך הלסת באזור האף.ומאז יש לי פרסטזיה כמעת קבוע שלא קשורה לשום דבר,הכוונה למתח.זה נורא מעצבן.מיקום שלה סביב האף,בדיוק איפה היו זריקות.הרופא שעשה טיפול מובן אמר שלא יכול להיות שום נזק.למרות ששמעתי מכמה רופאים שכן יש באזור עצבים ואם פוגעים בהם,נזק יכול להיות לתמיד.מה לעשות?איפה אפשר לבדוק את הנושא? תודה.

29/10/2009 | 16:48 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

ויקי שלום, סביר להניח שהשינויים בתחושה מקורם בנזק שנגרם בעת הטיפול לעצב שמעצבב את האיזור. השאלה היא, האם נזק זה נגרם בשל רשלנות של הרופ,א או שהינו חלק מתופעות הלוואי של הטיפול אשר לא ניתנות למניעה. על כך יוכל לענות רופא שיניים, לאחר שיעיין בתיעוד הרפואי ויבדוק אותך. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית