הטיפול הופסק, העסק ניסגר כביכול

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/10/2009 | 11:49 | מאת: שני

הי שלום אני מקוה שאני בפורום הנכון. לפני כ4 שנים התחלתי טיפול בהסרת שיער בלייזר במקום מסוים. שילמתי את הכסף מראש ועשיתי מדי פעם הפסקות יחסית ארוכות בגלל סיבות אישיות...לפני כשנה וחצי גיליתי שהמקום לא קיים יותר ואני חושבת שאני יודעת איפה המקום החדש-אותם בעלים אבל החליפו שם לעסק. האם מגיע לי להמשיך בטיפול? אני חושבת שהעתק חוזה וכו' לא נמצא אצלי, עברתי דירה וזה והכל בלאגן. שבוע טוב

24/10/2009 | 16:24 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

שני שלום, אכן לא מדובר ברשלנות רפואית אך אנסה לעזור. באופן עקרוני, אם היה לך חוזה עם חברה, והחברה נסגרה ונפתחה חברה חדשה, החברה החדשה אינה מחוייבת לחוזה, שכן היא אישיות משפטית נפרדת. יחד עם זאת, אם מדובר באותם בעלים בדיוק, וניתן להראות שהוא סגר את החברה במטרה להתחמק מחובותיו, ניתן יהיה לתבוע אותו אישית, על ידי הליך שנקרא "הרמת מסך". אך לפני כן, אני מציע שתפני למכון החדש ותבררי - יתכן שהם יסכימו להמשיך בטיפולים מרצונם, דבר שיחסוך לך ולהם כאב ראש רב בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

מנהל פורום רשלנות רפואית