רשלנות של בית חולים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

09/07/2016 | 21:51 | מאת: שוש

בלידה של הבת שלי היו הרבה בעיות ורשלנות בית חולים לקח אחריות על הטיפול הלקוי שהוענק לבתי ולי, אך הוא לא נטל אחריות לנזק. הוא אומנם הודה שחלו טעיות קשות בלידה, אך ביה"ח אומר שהתוצאות של המקרה, שמשפיעות עד על בתי בת השבע אינן נובעות מהתרשלות בית החולים. האם יש לי עילה לתביעת רשלנות רפואית?

שוש שלום רב., אם אכן הם מודים שהיה טיפול לקוי יש הכרח לבחון זאת לרבות בחינת הקשר הסיבתי בין אותו טיפול לבין הנזק.

מנהל פורום רשלנות רפואית