חוות דעת על רשלנות רפואית ותביעת בית החולים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/06/2016 | 22:30 | מאת: בתיה

שלום דותן ,רציתי לשאול עם תוכל לתת את חוות דעתך. אציין שאני חודש אחרי לידה ראשונה וטבעית ולפני כמה ימים התחלתי להרגיש כאבי בטן , התגברו לי נורא בימים האחרונים הגעתי לקופח ביום ראשון האחרון משם הרופא הפנה למיון וגילו לי שאריות שיליה מהלידה לפני חודש אני צריכה לעבור ניתוח היסטרוסקופיה אבחנתית מה שנראה לי מיותר לחלוטין ויכל להמנע עם היו בודקים אותי כמו שצריך לפני השחרור רציתי לדעת עם יש כן עילה לתביעה ועם אכן מדובר ברשלנות רפואית ,ואפשר לתבוע את הבית חולים ?

בתיה שלום רב., יש לבחון תביעה בגין רשלנות רפואית ו/או פגיעה באוטונומיה ולשם כך יש להעביר התיעוד הרפואי למומחה למיילדות שייתן חו"ד ראשונית אם סבור שיש עילה.,

מנהל פורום רשלנות רפואית