ניתוח מחיצה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/04/2016 | 00:48 | מאת: אלי

שלום רב, לפני כשש שנים עברתי ניתןח מחיצה וקונכיות ועוד משהו שאיני זוכר בבית חולים בחדרה. לאחר הניתוח האף שלי נפל בצורה רצינית והתעקם, מכיוון שאין לי תמיכה באף (אולי בגלל פגיעה או הורדת סחוס שלא לצורך). רציתי להתייעץ אם ניתן לאחר זמן רב עדיין לתבוע בגין דבר זה את הבית חולים? ומה עליי להביא כדי להוכיח טענות אלו? פשוט זה מציק לי כבר הרבה שנים ומשפיע מאוד על הביטחון העצמי ותחושת מראה כללי, כי לא הייתה לי בעיה עם מבנה האף לפני כן, רק מעט קושי בנשימה, ואני מרגיש שנעשה לי עוול. חוץ מזה, רק גבר לי הקושי בנשימה לאחר הניתוח , משום שנחיר אחת נצמדה למרכז האף ואין מעבר אוויר דרכה כמעט. אודה לעזרתך

אלי שלום רב., ההתיישנות הנה שבע שנים ולכן עליך לפעול מהר במקרה זה., יש לאסוף כלל התיעוד הרפואי ולהפנותך למומחה לאף אוזן גרון שיבחן האם הייתה התרשלות במקרה זה שהביאה לנזק שנגרם.,

מנהל פורום רשלנות רפואית