האם רופא משפחה יכול לפעול כרופא נשים?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/04/2016 | 13:27 | מאת: לי

נערה בת 17 פנתה לרופא המשפחה שלה וביקשה לראשונה גלולות נגד הריון. הרופא ביצע בה בדיקה פיזית- מישוש שדיה לבדיקת גושים ובדיקה וגינלית חודרנית "עם מכשירים"(לדבריה). האם מתן גלולות בפעם הראשונה הוא בתחום מומחיותו וסמכותו של רופא משפחה? האם בדיקה פיזית של השדיים הינv בתחום סמכותו. האם רופא משפחה רשאי לבצע בדיקה וגינלית? אודה על תשובותיך, לי

לי שלום רב., יש הכרח לפנות בדחיפות לרופא נשים מומחה לקבל חו"ד מידית בעניין זה.,

12/04/2016 | 15:50 | מאת: לי

אעשה זאת..כולל הדחיפות..אבל האם משפטית תוכל לחוות דעה? תודה לי

מנהל פורום רשלנות רפואית