רשלנות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/01/2015 | 14:54 | מאת: יוסי

שלום, יש לי שתי שאלות בנוגע לטיפול אורתודנטי בשילוב כירורגי: 1.עשיתי ניתוח בחניכים על מנת שישתילו לי עצם סינטטית בפועל עשיתי CT ושם מראה שאין עצם סינטטית שהושתלה. ז"א עשיתי ניתוח לשווא, הסבל של הכאב והנפיחות והצורך להיות עם זה ביומיום ובזבוז זמן וכסף. האם זו רשלנות רפואית? 2.עברתי טיפול אורתודנטי על מנת להרחיב לסת עליונה, הטיפול לא היה מקצועי. הלסת העליונה עקומה עכשיו לפני זה היא הייתה ישרה. עכשיו הסגר שלי בזווית בהטייה. האם זו רשלנות? אני מעוניין לתעד את המצב, הלכתי ישירות למכוני צילום אך נעניתי בשלילה מכיוון שאמרה צריך הפנייה מרופא שיניים כדי לעשות צילומים.

04/01/2015 | 10:23 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

התשובה לשתי השאלות היא כן. עם כל ההסתייגויות כמובן. על מנת לתעד מצב לשם קבלת חוות דעת ולאחר מכן להמשיך טיפול, עליך לפנות למומחה שעתיד ליתן לך חוות דעת בתביעה. מומלץ לעשות זאת באמצעות עורך הדין שאתה מעוניין שייצג אותך בתביעה.

מנהל פורום רשלנות רפואית