האם זה נקרא רשלנות?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

04/11/2014 | 00:10 | מאת: נתלי

לפני כחודש סבלתי מדלקת אוזניים באוזן ימין דלקת כרונית עד מצב של בכי וצעקות ודימום מהאוזן ללא מנוחה קיבלתי הפנייה לבית חולים באמצע הלילה והעלו אותי למיון הרופא ניגש אליי עשה בדיקה קטנה הציץ באוזן ואמר שיש דלקת נתן לי טיפות וכדורים ושיחרר אותי לבית הרופא דיבר בגסות כאשר בת דודתי אמרה לו שזה לא דבר רגיל שיורד דם מהאוזן ודיבר בצורה לא יפה בקיצור שוחררתי לבית בוכה מכאב יום למחרת התחילה לי דלקת באוזן השנייה לא יכולתי לספוג את רמת הכאב האוזן השנייה התחילה לדמם גם ושוב עליתי לבית חולים ניגשה אליי מנהלת מחלקה של מיון וושאלה למה לא אישפזו אותי כבר מאתמול סיפרתי לה על הרופא החאפר שלא היה אכפת לו כל כך ושיחרר אותי לבית בוכה מכאבים בקיצור אישפזו אותי במחלקת אף אוזן גרון שבוע ימים עם אנטיביוטיקה לוורידים ובכל יום שאבו לי את הדלקות מהאוזניים והתגלו שתי נקבים בשתי האוזניים בשלושה ימים הראשונים האנטיביוטיקה לא עזרה לי אז החליפו לי לאנטיביוטיקה אחרת כי לא ראו שיפור שוחררתי אחרי שבוע ימים בבית חולים נשלחתי לבדיקת שמיעה והשמיעה ירדה לי מזערית ככה היה כתוב אני עדיין במעקב אצל רופא אוזניים ואני שומעת ציפצופים באוזניים מידי פעם והשאלה שלי היא האם היתה פה רשלנות

20/11/2014 | 11:23 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

השאלה המרכזית שעלייך לבחון, באמצעו מומחה, היא האם טיפול יום קודם לכן היה משנה את המהלך הרפואי ומונע את הנזק. שאם לא אז אין משמעות גם להתנהלות של הצוות הרפואי יום קודם לכן. בברכה,

מנהל פורום רשלנות רפואית