שתלי סיליקון

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/10/2014 | 18:42 | מאת: אתי

ערב טוב עשיתי ניתוח הגדלת חזה לפני 4שנים בזמן האחרון הרגשתי כאבים חזקים הייתי באולטראסואנד וmr ויש לי קרע ודליפה בשתלים הבנתי שזה מחייב ניתוח נוסף ולעבור את הסבל הזה שוב,מי מבטיח שזה לא יקרה שוב?ואת מי תובעים בעניין הזה..בכלל קשה לי לישוב על ניתוח פעם נוספת..מפחדת מהמצב שזה דולף בתוכי..

13/10/2014 | 09:16 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

אתי שלום, דליפת סיליקון משתלים בחזה אינה דבר נדיר מאוד. אכן לעיתים זה מצריך ניתוח נוסף. כמו כן נדרש מעקב רפואי אחר תוצאות הדליפה. שאלת התביעה תלויה במספר משתנים שלא פירטת בגינם בשאלתך ובאופן כללי ובד"כ זה תלוי במה שהוסבר לך לפני הניתוח ובנזק שנגרם כתוצאה מהדליפה שכאמור לא תמיד הוא ממוקד לחזה. יאיר סקלסקי, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית