האם בבית הדין לעבודה תביעה שאינה ממונית אפשר לצרף

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/07/2014 | 19:26 | מאת: קולצר

האם אני יכול לתבוע גם את הרופא בבית הדין לעבודה בתביעה שאינה ממונית שהוא היה הגורם העיקרי שלא התנהג לפי החוק ביקשתי ממנו את הרשומה הרפואית וסירב לתת לי פניתי למזכירות והם פנו אליו וסירב לתת פניתי למנהל מחוז ומשם התקשרו שוב למרפאה והרופא סירב לתת לציין שלרופא זה היה ניגוד ענינים היות ומשפחה של גיסתו גרמה לי לאישפוז מיותר לציין שרופא זה ביקש מבית הדין ששמו לא יופיע בפרוטוקול היות וזה יפריע לו בעבודה זה דחוף ביותר בגלל בית הדין

31/07/2014 | 16:22 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

שלום רב, רופא מחוייב לתת לחולה העתק מן הרשומה הרפואית. בד"כ הדברים נעשים מול מחלקת הרשומות בבית החולים או בקופת החולים, במחוז בו הנך מטופל. במידה והם מסרבים אז ניתן לפנות לביתמשפט השלום בבקשה להורות לרופא למסור את הרשומה. לבית הדין לעבודה אין סמכות בענין. בהצלחה יאיר סקסלקי, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית