תיעוד חומר רפואי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

22/06/2014 | 15:31 | מאת: יוסי

שלום אני לקראת סיום טיפול אורתודנטי, לא מרוצה מהליך הטיפול ותוצאותו. יש ברשותי צילומים לפני תחילת הטיפול ותבנית של הלסת והשיניים. אני מעוניין לתעד לעשות תבנית לסת ושיניים, שאלתי היא האם לעשות את התבנית ממש רגע לפני הקיבוע או ממש לאחר הקיבוע לעשות את התבנית? על מנת תיעוד לבחון רשלנות רפואית, תודה.

24/06/2014 | 13:41 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

שלום רב, על מנת להחליט באיזה שלב של טיפול רפואי כלשהו יש לתעד מצבי מסוים, יש להתייעץ עם רופא המומחה בתחום. רופאים העוסקים בתחומם הם המומחים לקבעו את שלבי הטיפול וכן את המועד הנכון לתיעוד מצב רפואי אותו הנך רוצה להוכיח. בברכה,

מנהל פורום רשלנות רפואית