שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/05/2014 | 15:10 | מאת: יסמין

ד"ר רובינשטיין - עו"ד יקירביץ , שלום רב, אנסה לשאול בקצרה. שבית חולים באמצעות עורכי דינו מציע לתובעים כסף : אנו מוכנים לשלם לכם X כסף ולא מה שתבעתם בתחילה ובך לסיים את התיק בפשרה. מעכב את החתימה עד הסוף - יום האחרון שנקבע דיון. מדוע בית חולים שהסכים לשלם חשוב לו לחתום על ההסכם רק ב"דקה ה-90" ולא מס' ימים לפני הדיון? מה יוצא לו מזה? כיצד השופטים מתייחסים לבית חולים שרואים סחבת נוראית כזו? כדוגמת כתבתו של עו"ד יקירביץ מיום - 9.5.13 אשמח לתשובה. המשך יום נעים, יסמין

12/05/2014 | 13:17 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ליסמין שלום רב, אפשר להגיע לפשרה בכל שלב של המשפט, ואין לכך "חוקיות". כמובן שאינני יכול להתייחס למקרה ספציפי, אולם לעיתים הנסיון מלמד שסמוך לפני המשפט כל צד מגלה יותר באופן נחרץ היכן נקודות החולשה או התורפה שלו, ואז יכולה להבשיל פשרה. לעיתים, לצערנו, האנשים המחליטים נוטים לעכב את החלטתם עד שממש אין להם ברירה, ולכן הפשרה מושגת רק ברגע האחרון. בברכת בריאות, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית