הסכמי פשרה חידוד התשובה.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

08/05/2014 | 20:57 | מאת: נעם

ד"ר רובינשטיין הנכבד שוב שלום רב, שאלה קטנטונת נוספת וכך "תסגור לי את הפינה". כתבת בתשובתך: "לעורכי הדין של התובעים אפשרות מוגבלת ביותר לשנות פרטים בהסכם הפשרה" האם במידה והתובע/ת שבהתחלה התנגדו לבקשת עו"ד שלהם לפרסם את התביעה ביום הגשתה מכל סיבה שהיא. יכולם להתעקש וגם לקבל את מבוקשם בכך שכיום שינו דעתם ורוצים לפרסם את התביעה ללא שמם. האם בית חולים יכול להתנגד? או שפרסום ללא שם התובעים הינו לשיקול עו"ד התובעים ולתובעים עצמם בלבד? בברכה, נעם

11/05/2014 | 09:43 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

לנעם שבוע טוב, באופן כללי, פרסום פשרה כפוף להסכם הפשרה. חברות ביטוח פרטיות בתחום הרשלנות הרפואית כוללות בהסכם הפשרה איסור פרסום על הפשרה, ועומדות על כך. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית