הסכם פשרה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/05/2014 | 21:12 | מאת: נעם

עו"ד יקירביץ - ד"ר רובינשטיין שלום רב, במידה והנתבעים /התובעים הגיעו להבנות שישולם לתובעים סכום כסף ובכך יסתיים התביעה. 1. האם הכנת הסכם הפשרה שיינוסח על ידי עו"ד של הצדדים והעלאתו על הכתוב באופן רשמי, מעורבים בו גם הבית חולים והתובע עצמו מה לכתוב בהסכם הפשרה או שהבית חולים והתובעים לא יכולים להתערב מה ייכתב בהסכם הפשרה וזהו מסמך שרק עו"ד מטפלים בו עד כמובן חתימת הצדדים. 2. האם נוסח הסכם הפשרה הינו נוסח ארוך ומורכב ממס' רב של עמודים או שהסכמי פשרה נכתבים בפשטות : "אנו החתומים מטה, הגענו להסכם שבו ישולמו X כסף לתובעת ולא יהיו תביעות בעתיד . תודה על המענה, נעם

07/05/2014 | 19:46 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

לנעם שלום רב, לא ברורים הפרטים שלגביהם אתה שואל ולכן אענה באופן כללי. הסכמי הפשרה בתיקים של רשלנות רפואית וגם במקרים אחרים של נזקי גוף הם בנוסחים מקובלים וידועים מזה שנים, ומנוסחים באופן רגיל על ידי חברות הביטוח, כאשר ההבדלים בין חברת ביטוח לאחרת מזעריים. לעורכי הדין של התובעים אפשרות מוגבלת ביותר לשנות פרטים בהם, אך באופן כללי השיטה עובדת היטב. אורכו של הסכם כזה הוא עמוד או שניים. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית