שאלה על רופא בהסכם.

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/05/2014 | 18:21 | מאת: אלכסנדר

שלום. הייתי רוצה לברר. יש לי ביטוח שיניים פרטי דרך מקום העבודה. הלכתי לרופא שיניים שרשום שהוא בהסדר עם חברת הביטוח. הרופא טען שלמרות שהוא בהסדר הוא עדיין לוקח 200 שקל על סתימה ובנוסף 100 שקל מחברת הביטוח. האמנתי לו. עשיתי אצלו סתימה קיבלתי קבלה בלי פירוט על מה שילמתי 200 שקל. כשפניתי לחברת הביטוח נאמר לי שלא הייתי צריך לשלם. מי צודק ? והאם זה תקין שעל הקבלה לא רשום על איזה טיפול שילמתי ? והאם זה תקין שבמרפאה עצמה אין מחירון לטיפולים שנעשים שם ? תודה מראש על כל מידע.

07/05/2014 | 19:42 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

לאלכסנדר שלום רב, השאלה אינה מיועדת לפורום זה, העוסק ברשלנות רפואית. כדאי לפנות לפורום בענין ביטוח או זכויות רפואיות. באופן כללי אציין כי כיון שמדובר בביטוח, צריך לקרוא היטב מה נוסח הסכם הביטוח (הפוליסה). בברכת בריאות, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית