אבחון שגוי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/04/2014 | 23:01 | מאת: לילך

היי...לפני כשלושה חודשים בני בן השנתיים וחצי אובחן במכון להתפתחות הילד כאוטיסט... אבחון זה גרם לי לצער רב...בכי לחא הפסקקה וימי העדרות רבים מהעבודה בשל מצבי הנפשי באבחון נוסף במכון אחר התברר כי הילד בריא ... האם יש כאן רשלנות רפואית ועילה לתביעה ? תודה

30/04/2014 | 09:28 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לילך שלום רב, תביעה בגין רשלנות רפואית הינה הליך משפטי מורכב וארוך הכרוך בהוצאות כספיות ניכרות. משום כך, כדאי לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיבחן את המקרה לעומק ויברר מהו היקף הנזקים שנגרמו לכם ולילדכם כתוצאה מהאבחון השגוי. ייתכן כי ניתן יהיה להסתפק בתלונה לגורמים הרלבנטיים (המכון, משרד הבריאות) על מנת להבטיח לפחות שלא יקרו טעויות כאלה גם בעתיד. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית