רשלנות רפואית ניתוח ברגלים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

04/04/2014 | 09:26 | מאת: מתן

שלום רב. אני בן 29 וכשהיתי בן 13 ניתחו אותו הרופאים ברגלים מסיבה שהיתי נופל הרבה. לאחר הניתוח לקחו אותי לבדיקות שם התגלה שיש לי מחלה נירולוגית. הרופאים אמרו לאחר מכן שלא היה צורך לנתח אותי וכתוצאה מכך אני סובל מצליעה ברגליים וקושי לעמוד. האם עבר כבר התישנות? אמי אני יכול להגיש תביעה? כשבדתי זאת בעבר נאמר לי שיש התישנות וחלק אומרו לי שאין ואפשר לתבוע. תודה

06/04/2014 | 09:40 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

מתן שלום רב, איננו יכולים להתייחס למקרה הספציפי שלך מאחר ואיננו מכירים את כל נסיבותיו, כמו למשל מתי אובחנה המחלה הנוירולוגית, מתי נודע לך שלא צריך היה לנתח אותך לכאורה, וכיו"ב. ככלל, במקרה של קטין תקופת ההתיישנות היא 7 שנים מגיל 18 (כלומר בגיל 25), אולם לכלל זה ישנם מספר חריגים ועל כן מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום, אשר יוכל ללמוד לעומק את פרטי המקרה ולבחון האם המקרה נכנס לגדרו של אחד מהחריגים. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית