מה המדדים החשובים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/04/2014 | 08:04 | מאת: יורם

מה המדדים החשובים בהערכת גובה הפיצוי הפיצוי בתיק רשלנות? מעבר לנזק חישובי שעושים לפי גיל הכנסה וכו?

03/04/2014 | 14:27 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

יורם שלום רב, שאלתך כללית מדי, אולם ככלל נציין כי הערכת הנזק מורכבת ותלויה במרכיבים רבים כגון: גיל הניזוק, הפסדי הכנסה והשתכרות, הוצאות בגין טיפולים רפואיים, הוצאות בגין נסיעות וניידות, הוצאות בגין עזרה, פיצוי בגין כאב וסבל וכיו"ב. הערכת הנזק נעשית באופן ספציפי לגבי כל ניזוק, בהתאם לנתוניו ולנסיבות המקרה. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית