שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/03/2014 | 21:54 | מאת: תמר

עו"ד יקירביץ רובינשטיין שלום רב, קראתי בפורום זה רבות על הליכי גישור/הסכמי פשרה ושאבתי ידע רב. ובכל זאת רוצה לשאול שאלה שלא מצאתי עליה מענה מצידכם. מה המלצתכם ללקוחה שבתיקה הוגשה הצעה מטעם הבית חולים אנו מוכנים לשלם לך X כסף ולסיים את התביעה - והתובעת הסכימה, ונוסח הסכם הפשרה מתעכב חודשים ארוכים עקב "חתימת גורם מאשר" מדוע שבית חולים סוף סוף מסכים להצעה שהוא הציעה, הוא מעכב את הסכם הפשרה לחתימה חודשים ארוכים?! האם הפעלת לחץ יום יומי "ולשבת על הראש" של העו"ד המטפל מצד הלקוחות עוזר...? מה היא המלצתכם בזמנים לבדוק מה קורה עם התיק במצב זה ? בברכת בריאות משך יום נעים, תמר

05/03/2014 | 13:19 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

תמר שלום רב, ההמלצה הטובה ביותר שאנו יכולים לתת במקרה כזה היא לפנות לעו"ד המטפל בך כבר ולהתייעץ איתו בנושא. בברכה ובהצלחה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית