שאלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

25/02/2014 | 20:24 | מאת: יסמין

ד"ר רובינשטיין עו"ד יקירביץ שלום רב, שעו"ד נתבעת מגיש הצעה לעו"ד התובעת קחו X כסף ונסגור את העסקה... ולאחר התעייצות עם הלקוח הוסכם שלוקחים את העסקה. 1. מהרגע שישנה הצעה והשופטת עודכנה כי התובעת הסכמה להצעה של הבית חולים.. מהו "מרווח הנשימה" שיש לנתבעת כדי לנסח הסכם ולחתום עליו?? 2. האם הגיוני שאישור חתימה קטנטנה של הבית חולים לוקח חודשים ארוכים לאחר שכבר הסכם נוסח ע"י עו"ד הנתבעת האם במקרים אלו השופטים הדנים בתיק אומרים : אורכו ניסוח הסכם הפשרה יובא לחתימה לא יותר מ3-4 חודשים או שזה יכול לקחת הרבה יותר זמן המתנה ועיכוב בבציוע החתימה מצג בית החולים? בברכה, יסמין

26/02/2014 | 09:53 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום רב, לא ניתן להתייחס למקרה ספציפי. בכל מקרה ועניין ישנם חריגים. אנו ממליצים לעיין בשאלות דומות שנשאלו בפורום זה וודאי שתוכלי לשאוב מהתשובות להן מידע רב. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית