פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/02/2014 | 23:07 | מאת: הגר

עו"ד יקירביץ/ עו"ד ד"ר רובינשטיין שלום רב, זקוקה נואשות לעזרתכם הכנה ואשמח למענה. גיסתי, אובחנה כסובלת מפריבואלגיה. כאבה הפיזי מבעיה זו, הגיע לכדי ישיבה ממושכת בבית עקב חוסר יכולת לתפקד לאורך זמן בעבודה עקב תשישות כרונית, וכאבים עזים בגופה. שאלתי היא כזו : 1) האם מניסיונכם העשיר כעו"ד שעוסקים בתחום הנזיקין וביטוח לאומי שנים רבות, בעיה זו הוכרה בביטוח לאומי?? מאוד רוצה להקל עליה... באינטרנט הבנתי שמאוד קשה עד בלתי אפשרי לקבל קצבה עקב בעיה זו... האם נתקלתם ו/או טיפלתם באדם הסובלת מבעיה זו וכיום מוכר כנכה מהמ"לל ומקבל קצבה חודשית שעוזרת לו להתקיים עקב הקשיים ?? אשמח למענה, ואשמח אם ( במגבלות מסגרת הפורום ) תייעצו לי מה אפשר לעשות בנדון ע"מ להקל עליה בחייה. בברכה, הגר

25/02/2014 | 13:44 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

הגר שלום רב, פורום זה עוסק ברשלנות רפואית. מומלץ לפנות לפורום העוסק בזכויות בביטוח הלאומי. אנו בטוחים ששם תוכלי לקבל מענה ממצה לשאלותיך. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית