שאלה לגבי רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/02/2014 | 13:57 | מאת: אלעד

שלום, לפני כ-3 חודשים נפצעתי במהלך משחק ספורט ומאז כואבת לי היד בזוויות מסוימות ומגבילה אותי ספורטיבית. רופאת המשפחה הפנתה אותי לאורתופד של הקופה. האורתופד רשם לי אטופן ומשחה חסרת תועלת. שאלתי את האורתופד אם לא צריך צילום רנטגן והוא בדק את ידי וטען שאין שבר ולכן לא צריך. אחרי חודש חזרתי אל האורתופד היות והכאב לא עבר. בביקור השני שוב הוא לא שלח אותי לצילום והפנה אותי לריפוי בעיסוק שם בנו לי סד. אחרי כחודש הלכתי לשני רופאים מומחים. הראשון שלח אותי לצילום רנטגן, מיפוי עצמות וMRI. על פי פענוח הרנטגן נראה בבירור שבר בעצם שבכף היד. שני הרופאים המומחים קבעו חד משמעית שהאורתופד התרשל והיה צריך לשלוח לצילום לפחות בביקור השני. כפי הנראה אאלץ לעבור ניתוח. האם המקרה המתואר הוא עילה לתביעת קופ"ח או הרופא? אם כן, באיזה סכום ניתן לתבוע? תודה

23/02/2014 | 15:03 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

אלעד שלום רב, מבלי להיכנס לפרטי המקרה שכל פרטיו אינם ידועים לנו, יתכן בהחלט כי הרופא לא פעל כשורה, אולם לבירור העניין מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לברר את המקרה לעומק. עוה"ד אף יוכל להתייעץ עם רופא מומחה מתאים בשאלת הרשלנות וכן לבחון מהם הנזקים שנגרמו לך בהנחה ואכן הרופא התרשל. בברכה והחלמה מהירה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית