2 שאלות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

14/02/2014 | 11:44 | מאת: הודיה

עו"ד יקירביץ/ד"ר עו"ד רובינשטיין שלום רב, 1. שמוגשת תביעה נגד בית חולים ממשלתי, בכתב התביעה האם בית חולים בלבד יוזכר בתביעה? או שבנוסף גם יוזכרו המדינה וחב' הביטוח המבטחת ? 2. שבית חולים הממשלתי נדרש לשלם בפסק דין או בהסכם פשרה שהגיעו אליו הצדדים , מי חותם על הסכם הפשרה מצד הנתבעת? האם זה : מנהל הבית חולים הממשלתי? גזבר בית החולים " " ? האם החותמת הסופית שתאשר ותחתום על הסכם הפשרה יבוא בכלל מחב' הביטוח ענבל? אשמח למענה . הודיה

18/02/2014 | 17:41 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הודיה שלום רב, לשאלתך הראשונה, הרי שנהוג ככלל להגיש את התביעה גם נגד בית החולים עצמו וגם כנגד המדינה-משרד הבריאות. לשאלתך השנייה, כאשר מדובר באישורים והסכמים שמוגשים לבית המשפט די ככלל בחתימה של עו"ד המייצגים את הצדדים. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית