ניתוח בצוואר

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/02/2014 | 16:10 | מאת: zoabi

שלום רב היה לי ניתיח בצוואר שהוציאו בניתוח גוש שפיר וזה היה לפני ארבע שנים ומאז אני מרגיש בכאבים במגע בניתוח וכל הזמן אני מרגיש שהעור מסביב לניתוח ובאוזן שליד הניתוח רדום ....ואני סובל מזה הרבה

11/02/2014 | 15:20 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, איננו יכולים להתייחס למקרה ספציפי שכן אין אנו יודעים את מלוא הפרטים. באם אתה חושד כי ארעה רשלנות בטיפול בך, אנא פנה לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לברר העניין לעומק. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית